+38163 337 434 i +38164 430 33 66 contact@bazenirivieraplus.comMiće Stojkovića 1b – Umčari , Srbija

O NAMA

O nama

Dozvolite nam da se predstavimo

RIVIERA

Bazeni RIVIERA  već dugi niz godina, vrlo uspešno posluju u oblasti proizvodnje poliesterski bazena, na teritoriji Srbije i zemljama u regionu.  

Naši bazeni izrađeni su od poliestera, ojačanog staklenim vlaknima, apsolutno su vodonepropusni i bez problema podnose visoke letnje temperature kao i mrazeve zimi. Izolacija od tvrde, poliuretanske pene postavljena je između slojeva poliestera i čuva željenu temperaturu vode.

Glatka površina zidova nije samo laka za održavanje već je i izuzetno prijatna za Vašu kožu.

Na raspolaganju je veliki broj opcija i dodataka kao što su više modela stepenica, moderno oblikovanih ibezbednih za ulazak i izlazak iz vode, površine za sedenje i ležanje u vodi, mlaznice za masažu vodom ili vazduhom, uređaji za plivanje u vodenoj struji za aktivan ili pasivan fitness i naravno, dovoljno prostora za plivanje i kupanje, za uživanje kakvo odaberete.

Zainteresovani za naše usluge?

Vaše je samo da nas pozovete.... sve ostalo je naša briga

RIVIERA PLUS

Nedavno  smo otvorili novi poslovni ogranak pod nazivom RIVIERA PLUS i svoje usluge proširili i na delatnost instalacije, osim poliesterskih bazena koje sami proizvodimo, i na građevinske bazene. Više o drugim modelima bazena možete pročitati na stranicama BAZENI ili klikom OVDE.

Takođe novina u RIVIERA PLUS ogranku je i održavanje bazena i održavanje zelenih površina.

Održavanje bazena je složen proces i zahteva vrlo stručan pristup i tretman. Kod nas imagte mogućnost  zakazati kompletno predsezonsko ili sezonsko čišćenje, tretmane vode, konzerviranje bazena za kraj sezone i dr. 

Održavanje zelenih površina – kao poslednja grana poslovanja ali samim tim ništa manja , pruža usluge nege travnjaka kroz procese košenja, aeracije i vertikulacije, zaštite bilja zaštitnim i hemijskim tretmanima i đubrenjem. Takodje Vam je dostupna i usluga orezivanja biljaka, sezonsko šišanje i formiranje zelenih ograda.